OM DRUMDRUM

DrumDrum spiller musik fra hjertet og den levende og farverige musik henter inspiration allesteder fra – jazz, afrika, folkesange, rejser, stemninger, mennesker vi møder , alt sammen tilsat en masse improvisation.

Vi har alle tre spillet og turneret i store dele af verden – sammen og hver for sig. Vi har spillet med mange fantastiske stjernemusikere både fra Danmark og fra udlandet. Vi har spillet på de største scener i store koncerthuse og på udenlandske festivaller, på de mindste jazzklubber, på cafeer, på skoler, i børnehaver og i kulturhuse for både voksne og børn – og hver eneste koncert føjer et nyt og inspirerende kapitel til denne rejse !

Alle tre musikere tilhøre den danske jazz elite og er alle uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.

BENITA HAASTRUP – Modtager af Ben Webster Prisen , Sunset Jazz Hornbæk Prisen for “en fornem indsats indenfor dansk jazz som trommeslager, percussionist og komponist” og en Danish Music Award. Benita har spillet alt fra swing til avangarde, afrikansk trommemusik,, klassisk kompositions musik, soul, latin, folkemusik.  “Benita Musik” – er en blanding af det hele.

KAARE MUNKHOLM  – Kaare er en af danmarks allertravleste vibrafonister. Han er en virtuos, opfindsom og meget alsidig kunstner, der altid begaver musikken med både skønhed og skarpe rytmiske landskaber.

JENS SKOU OLSEN –  Jens lægger med kontrabassen den dybe bund, der binder musikken sammen og samtidig får den til at strømme videre og fremad – både ad kendte og ukendte stier. Jens er også forfatter, foredragsholder og Ph.d. fra Roskilde universitet.